Schaatslessen

Schaatsplezier voor iedereen

Ontdek het unieke leerprogramma van de Sven Kramer Academy

Boek je schaatsles
gouden aanbod
STP_2971
STP_2971

Jeugdschaatsen

Ons ultieme doel is dat ieder kind voor zijn of haar 12e een keer het plezier van schaatsen heeft ervaren. In het unieke lesprogramma voor jeugdleden t/m 12 jaar staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek. Voor de lessen is een uniek leerplan ontwikkeld door Sven en zijn team. Iedere week staat er een ander thema centraal tijdens de lessen die worden gegeven door onze enthousiaste instructeurs.

Les informatie
STP_3612

Volwassenen

Ook voor volwassenen heeft de Sven Kramer Academy een uniek lesprogramma waar plezier centraal staat en waar je de basis van een goede schaatsbeweging leert. Door de Sven Kramer Academy opgeleide instructeurs geven de lessen waarin iedere week een ander thema centraal staat. Er zijn mogelijkheden voor lespakketten voor een half seizoen (9 lessen) en een heel seizoen (19 lessen). Ook is er een mogelijkheid voor ouder-kind schaatsen.

Les informatie
schoolschaatsen

Schoolschaatsen

De Sven Kramer Academy biedt ook schoolschaatsen aan, geheel passend bij de filosofie om kinderen voor hun 12e minimaal één keer het plezier van schaatsen te laten ervaren. De serie schaatslessen bestaat uit 3 lesblokken van een uur en is beschikbaar op aanvraag via het contactformulier. De kosten bedragen €3,75 per kind per les en is incl. helm en schaatsen. De lessen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 11.00 of tussen 11.00 en 12.00 uur.

Neem contact op
Blauwe header home

Overig aanbod

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijf, familie of vriendengroep? Via de Sven Kramer Academy kun je ook een schaatsclinic boeken. Ook een privé schaatsles behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast maken we voor verschillende doelgroepen een programma met aangepast schaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Lesrooster

Bekijk het lesrooster van de Sven Kramer Academy in Thialf hieronder. Lijkt het je leuk om een schaatsles te volgen? Ga dan naar onze boekingspagina en kom erachter welke lessen beschikbaar zijn. Heb je een specifiek verzoek of wil je bijvoorbeeld een privéles, schaatsclinic of aangepaste schaatsles inplannen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Foosterv2

Algemene informatie lessen

  • Zorg dat je je altijd hebt  aangemeld  voor een lespakket van de Sven Kramer Academy via deze site;
  • Het dragen van een helm en handschoenen tijdens de schaatslessen is verplicht;
  • Klik  hier  voor meer informatie over schaatsmateriaal;
  • Veiligheid staat voorop. Lees  hier  alles over de coronamaatregelen van de Sven Kramer Academy;
  • Voor overige vragen, kijk even bij de veelgestelde vragen op de  contactpagina;

Plezier van schaatsen ervaren?

Meld je aan voor schaatsles van de Sven Kramer Academy

Boek je schaatsles dots dots
jeugdschaatsen